Sprzedaż mięsa

Zajmujemy się sprzedażą mięsa, które pochodzi z uboju w naszym zakładzie. Realizujemy zamówienia detaliczne i hurtowe wszelkiego rodzaju – czy to dla gastronomii, czy zakładów przetwórstwa mięsnego, czy wreszcie wszelkich innych klientów, którym zależy na smacznym, zdrowym mięsie.

Przez cały proces produkcyjny, od samego początku, dbamy o jakość mięsa, które sprzedajemy. Zależy nam, by było jak najlepsze i najzdrowsze. Dlatego w naszym skupie bydła współpracujemy z zaufanymi hodowcami z regionu. Dbamy o to, by zwierzęta, które do nas trafiają, były dobrze traktowane, żeby się nie bały i nie cierpiały. Ma to duże znaczenie, ponieważ stwierdzono, że ból i stres zwierzęcia w trakcie uboju mogą wpływać na jakość mięsa. Również proces produkcyjny przebiega zgodnie z wszelkimi wymogami, czego potwierdzeniem jest wdrożony u nas system HACCP. Ostatecznym efektem naszych działań jest dobre, wysokiej klasy mięso.

 

Produkty mięsne w naszej ofercie

Przede wszystkim sprzedajemy mięso wołowe i cielęcinę. Oferujemy całe półtusze, ale zajmujemy się też rozbiorem ich na elementy kulinarne. Po rozbiorze mięsa wołowego można kupić: karkówkę, żeberka, szponder, rozbratel, mostek, antrykot, rostbef, polędwicę, żeberka, łatę, łopatkę, udziec, rumsztyk, pręgę i ligawę.

Zajmujemy się przede wszystkim sprzedażą:

  • ćwierci wołowych i podrobów,
  • tusz wołowych,
  • półtusz,
  • mięsa wołowego w elementach,
  • tusz cielęcych,
  • mięsa cielęcego w elementach,
  • skór wołowych i cielęcych,
  • tłuszczów.

Zachęcamy do kontaktu i poznania szczegółów aktualnej oferty. Nasi pracownicy chętnie udzielą odpowiedzi na wszelkie pytania związane ze sprzedażą mięsa w naszej rzeźni.

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.