Ubojnia zwierząt rzeźnych z wieloletnim doświadczeniem

Jesteśmy firmą rodzinną, która w czasie swojego istnienia zdobyła zaufanie wielu klientów. Mamy wieloletnie doświadczenie, co przekłada się na wysoką efektywność naszej codziennej pracy i wykonywanie obowiązków na wysokim poziomie.

Działalność na rynku krajowym rozpoczęliśmy w 1992 roku. Po modernizacji zakładu mięsnego w 2004 roku, wyposażeniu w nowe, automatyczne linie technologiczne i dobudowaniu chłodni, uzyskaliśmy pozytywną decyzję na eksport do krajów Unii Europejskiej. Od 2008 roku działalność została rozszerzona na kraje trzecie (Macedonia, Kosowo, Turcja).

Nasza praca podzielona jest na trzy etapy. Pierwszy to skup zwierząt rzeźnych, drugi etap to ich ubój, a trzeci to sprzedaż mięsa uzyskanego w ten sposób.

Zapraszamy wszystkich hodowców do naszego punktu skupu bydła. Prowadzimy go od dawna, dzięki czemu mamy dużą znajomość rynku, możemy zaproponować korzystne ceny i dobre warunki współpracy.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą.

 

siedziba firmy

 

Dlaczego warto z nami współpracować?

Zapraszamy do współpracy z nami tak hodowców, jak i odbiorców mięsa.

  • Prowadzimy naszą ubojnię zgodnie ze wszystkimi rozporządzeniami, stosujemy się do wymogów prawa i dbamy, by zachować najwyższe standardy pracy.
  • Pracownik rzeźni musi przejść odpowiednie przeszkolenie potwierdzone otrzymaniem świadectwa kwalifikacji. Nasi pracownicy są odpowiednio wykwalifikowani i przeszkoleni, by nie powodować u zwierząt żadnego niepokoju czy niepotrzebnego bólu. Dodatkowo dbamy także o rozszerzanie ich kompetencji.
  • Otrzymaliśmy certyfikat Kapitalnej Firmy, będący potwierdzeniem, że dbamy o naszych pracowników i warunki, w jakich pracują. Zależy nam na tym, by mogli ze spokojem wykonywać swoje obowiązki.
  • Zapewniamy korzystne ceny na skupie bydła, satysfakcjonujące naszych dostawców.
  • Dysponujemy odpowiednim zapleczem do transportu żywca.
  • Skupione przez nas zwierzęta przetrzymywane są w odpowiednich warunkach, a sam ubój dokonywany jest w okolicznościach jak najmniej stresujących dla zwierząt.
  • Produkcja mięsa odbywa się w higienicznych warunkach z wykorzystaniem nowoczesnego sprzętu i zautomatyzowanych linii technologicznych.
  • Najważniejszym, co bierzemy pod uwagę w naszej profesji, jest jakość pozyskanego mięsa. Dzięki wdrożeniu wielu korzystnych rozwiązań zapewniamy na końcowym etapie produkcji mięso wysokiej klasy.

Podjęcie z nami współpracy to jeszcze więcej zalet. Zapraszamy do sprawdzenia szczegółów naszej oferty i kontaktu z nami, chętnie przedstawimy szczegóły.

Zobacz również

Dowiedz się co oferujemy Oferta

Masz pytania? Kontakt

mięso galeria
podwieszone mięso
krowy w zagrodzie
krowy
obróbka mięsa
białe krowy