Poznaj historię firmy

Jesteśmy firmą rodzinną, która w czasie swojego istnienia zdobyła zaufanie wielu klientów. Działalność na rynku krajowym rozpoczęliśmy w 1992 roku. Po modernizacji zakładu mięsnego w 2004 roku, wyposażeniu w nowe, automatyczne linie technologiczne i dobudowaniu chłodni, uzyskaliśmy pozytywną decyzję na eksport do krajów Unii Europejskiej. Od 2008 roku działalność została rozszerzona na kraje trzecie (Macedonia, Kosowo, Turcja).

Nasza praca podzielona jest na trzy etapy. Pierwszy to skup zwierząt rzeźnych, drugi etap to ich ubój, a trzeci to sprzedaż uzyskanego w ten sposób mięsa.

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH HODOWCÓW DO NASZEGO PUNKTU SKUPU BYDŁA. ZAPEWNIAMY KORZYSTNE CENY, SATYSFAKCJONUJĄCE NASZYCH DOSTAWCÓW.

Skupione przez nas zwierzęta przetrzymywane są w odpowiednich warunkach, a sam ubój dokonywany jest w okolicznościach jak najmniej stresujących dla zwierząt. Wiadomo, że od tego zależy jakość pozyskanego mięsa, a właśnie jakość jest najważniejszym czynnikiem, który bierzemy pod uwagę w naszej profesji.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą, która znajduje się w kolejnej zakładce.

siedziba firmy

 

Zobacz również

Dowiedz się co oferujemy Oferta

Masz pytania? Kontakt

mięso galeria
podwieszone mięso
krowy w zagrodzie
krowy
obróbka mięsa
białe krowy

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.